Commentaren: 29
 • #29

  inge rous (dinsdag, 05 december 2017 13:45)

  ik heb, door een val van de trap, verschillende wervels gebroken.
  Via mijn dochter kwam ik, na diverse andere behandelingen, in contact met
  Tim
  Ik liep toen achter een rollator
  stond eerst wat afwijzend tegenover
  massages maar ze hebben mij wel heel erg geholpen
  Tim heeft in het begin net zo lang gezocht dat ze de slechtste plekken in mijn rug vond. daarna volgde massage.
  Nu loop ik weer goed en kan twee hondjes tegelijk uitlaten. de pijn is nu te verdragen. Nu heb ik nog 1 of 2 keer per maand een niet zo lange massage als onderhoud.
  ik kan het iedereen aanraden.

 • #28

  Anneke Bark-Huiberts (woensdag, 12 juli 2017 23:46)

  Wat een super vrouw. Was van mijn paard gevallenen mega dikke knie kon amper lopen. Door een vriendinnetje naar haar door verwezen en kon gelijk geholpen worden. Strompelend de trap op en kon na 2.5 uur massage weer me been goed neer zetten en een stuk minder dik. Nu 1x in de maand heerlijk voor onderhoud van me lichaam heen. En iedere x weer is het heerlijk genieten en kom je toch blokades tegen die haalt tim.
  Tim je bent een topper.

 • #27

  Niny Rob Evenboer (woensdag, 12 juli 2017 23:46)

  Heel fijn om bij haar te zijn! Een top vrouw!

 • #26

  Jo Pouw (woensdag, 12 juli 2017 23:39)

  Wist ik al jaren.. Tim is helemaal Top

 • #25

  Patty (maandag, 06 maart 2017 13:22)

  Tim heb ik leren kennen als een lieve, zeer vakkundige en betrokken dame. Haar kennis over het menselijk lichaam en de kwalen die ermee samen gaan, heb ik persoonlijk als uiterst bijzonder ervaren en gaat zoveel verder als de reguliere gezondheidszorg. Ook heeft ze vaak oplossingen voor problemen waar een ander niet zo snel aan zou denken. Thaise massage is echt een eye-opener en een aanrader voor iedereen die zijn lijf lief heeft!

 • #24

  Lotti Groot (vrijdag, 24 februari 2017 16:26)

  Super relaxed, lieve vrouw en ontzettend effectief tegen stress en pijn!
  Dankjewel lieve Tim
  Xx

 • #23

  Tjitske Rosendal (zaterdag, 15 oktober 2016 13:32)

  Absoluut heel goed. Verheug me nu al op de volgende massage. Voor mijn nek en rug. Helpt echt!

 • #22

  N. Tran (zaterdag, 03 september 2016 23:51)

  Het is niet alleen heerlijk maar het verlost je ook van pijn of klachten. Ik verheug me op mijn komende behandeling ;-)

 • #21

  Eldrid-Joep De Jong (zaterdag, 25 juni 2016 19:06)

  Tim weet spieren los te maken waarvan je uberhaupt nooit had gedacht dat daar ooit nog beweging in te krijgen was. Zit je helemaal vast? Ga naar de vrouw met de gouden handjes! Yatika Thaise Massage is the place to be!!!

 • #20

  Els Van Zandbergen-van Gent (dinsdag, 21 juni 2016 23:08)

  Kan het iedereen van harte aanraden. Het heeft mij echt heel goed geholpen.

 • #19

  Marieke Catsburg (zondag, 05 juni 2016 23:19)

  k ben nu een paar keer bij Tim geweest. En ik ben heel tevreden. Ze pakt littekenweefsel na mijn operatie intensief aan en ook verbeteren mijn reumatische klachten langzaam . Dankjewel Tim Tot de volgende keer.

 • #18

  Philippa Insinger (maandag, 30 mei 2016 22:58)

  Superblij dat ik Tim gevonden heb. Lief en vakkundig!! In twee behandelingen nu al enorm veel functionaliteit terug in m'n schouder en de scherpe pijn is verdwenen. Als alles het weer doet ga ik zeker ook terug gewoon om te ontspannen. Voor nu ben ik heel blij dat ze vakkundig de diepte in gaat om jarenlang oud zeer aan te pakken dat nu echt beperkend was geworden. Zou er zeker een stuk voor rijden ook. Echte aanrader!!

 • #17

  Martine van der Hilst (maandag, 30 mei 2016 22:56)

  Een absolute aanrader! Ze is heel deskundig en vriendelijk. Echt een weldaad voor je lichaam en geest. Niet twijfelen gewoon doen ☺

 • #16

  Cindy De Ruijg (donderdag, 14 april 2016 16:46)

  Geweldig, yatika neemt alle tijd voor je.

 • #15

  Herman Neijzen (zondag, 28 februari 2016 00:26)

  Ja,absoluut een aanrader voor iedereen met schouder, rug en nekklachten, zeer ontspannend.

 • #14

  Bas Bijl De Vroe (donderdag, 11 februari 2016 07:23)

  Tim is van de oude stempel - letterlijk en figuurlijk - op mijn reis in Thailand (ontelbaar veel massages gehad) niet zo goed gemasseerd als hier in NL door Tim - eigenlijk wil ik haar dan ook voor mezelf houden - maar dat is zonde - ze doet het met liefde en passie en ik kan het niet nadrukkelijk genoeg aangeven - ze is de beste!

 • #13

  Karin van Rijt (donderdag, 04 februari 2016)

  Lieve Tim, ik vind persoonlijk dat jij nog veel te weinig aandacht krijgt m.b.t. het uitvoeren van je therapeutische massages. Onbekend maakt onbemind, maar als mensen zich zouden overgeven aan jouw professionaliteit, komen ze herboren terug. Het is jammer dat er niet meer aandacht aan wordt besteed, want een ieder die zich aan jou heeft over gegeven de afgelopen maanden, is er alleen maar beter van geworden. Mensen zijn huiverig voor wat er komen gaat, maar de resultaten zijn verbluffend. Persoonlijk heb ik bij het afsluiten van mijn zorgverzekering voor het nieuwe jaar, de fysiotherapie eruit gegooid omdat dit wel de kwaal, maar niet de oorzaak wegneemt. Iets wat jij zeer zeker wel doet. Ik rijd met gemak de afstand naar jouw praktijk omdat ik weet dat jij mij geneest en niet tijdelijk oplapt om vervolgens over een paar maanden weer met dezelfde klachten, maar dan weer heviger, rond te lopen. Tim, je bent een genie en een lieverd!!

 • #12

  Tjitske (zondag, 31 januari 2016 14:16)

  Na jarenlang klachten te hebben in nek en schouder, kwam ik in aanraking met Tim's Thaise massage. Die eerste keer werd me duidelijk dat ze al sinds haar jeugd ervaring heeft met deze massage en dat geeft een gevoel van dat ze goed weet waar ze mee bezig is. In eerste instantie dacht ik me lekker te laten verwennen met een massage, maar uiteindelijk moeten er problemen worden opgelost en dat is ook af en toe pijnlijk, maar wel met het gevoel dat er blokkades worden opgeheven. Tot op heden ben ik erg blij dat ik deze weg heb gevonden en ik heb nu al meer bewegingsvrijheid in mijn nek en arm. Ik verheug me al op de volgende keer. Bedankt Tim

 • #11

  Cynthia Gomes (woensdag, 27 januari 2016 22:50)

  Super massage en zo ervaring je pakte precies de pijnlijke punten !!

 • #10

  Noi Saen (donderdag, 14 januari 2016 10:51)

  Ik heb inmiddels een aantal behandelingen bij Tim gehad. De behandelingen zijn gerricht en zeer adequaat. Door de kundige aanpak voel ik me bij haar in goede handen.

 • #9

  Corrie Beekes (donderdag, 14 januari 2016 10:50)

  Zeer tevreden over de massages van Tim. Ik ging er in eerste instantie naar toe met het idee "baat het niet schaadt het niet". Maar de massages hebben mij super geholpen bij het verlichten van mijn nek en rug klachten.

 • #8

  Jo Pouw (dinsdag, 05 januari 2016 08:13)

  Lieve Tim,
  Wat ben ik blij met jouw Thaise massage! Je weet precies de plekken te vinden die in mijn lichaam blokkeren. Door jou massage blijft mijn lichaam soepel , relaxt en in goede conditie

 • #7

  Annemieke de Ruyter-Wit (woensdag, 16 december 2015 22:33)

  Super massage, een dame die de tijd neemt en vol overgave massert! Echt een aanrader!!

 • #6

  Anneke Lodewijks (maandag, 14 december 2015 20:01)

  Lieve Tim wat ben ik blij met jou, ik heb soms last van mijn knie artrose, maar jij weet het zo te behandelen, dat ik alles weer kan, trouwens ik noem het altijd een APK behandeling. Alle lichaamsonderdelen krijgen een beurt bij jouw behandeling. Ik wens je veel succes met je werk en we zien elkaar gauw weer.

 • #5

  Karin van Rijt (zondag, 13 december 2015 15:24)

  Heb enorm genoten van de massage waarbij ik mij compleet kon ontspannen. Zodra ik nog een aantal massages heb gehad hoop ik eindelijk verlost te zijn van mijn nek, schouder en arm klachten waar ik ruim 2,5 jaar mee rond heb gelopen. Ik ervaarde direct een positief resultaat wat mij bij de jarenlange fysiotherapie sessies nog niet is gelukt. Je moet even door een pijn momentje als de enorme knopen in je spieren worden los gemaakt, maar vervolgens voel je je als herboren. Verheug mij nu al op de volgende sessie. (Y)

 • #4

  Lydia de Vries (zondag, 13 december 2015 09:42)

  Ja, het is jammer dat 5 sterren het maximum is want anders had ik Tim 10 sterren gegeven.
  Tim voert de Thaise massage zo kundig en met zo veel passie uit. Voordat ik bij Tim (Yatika) terecht kwam had ik al veel soorten massage en fysiotherapie achter de rug, maar niets hielp.
  De kundigheid en het doorzettingsvermogen van Tim hebben bij mij al tot een heel goed resultaat geleid. Kortom een eerste klas aanrader.

 • #3

  Lai Luu (zondag, 13 december 2015 06:24)

  Al enige tijd loop ik met mijn schouder en armklachten. Ben bij meerdere massages geweest maar heb het ook daarbij gelaten, want ik zag geen resultaat. 2 weken terug dacht ik er heel anders over. Mijn vriendin heeft mij meegenomen naar Tim, ons masseuse. Na deze behandeling voelde ik me heel erg verlicht en ik heb er erg baat bij. Ik kom zeker terug om klachten bij te houden. En het is zeker een aanrader.

 • #2

  Nhung Tran (zaterdag, 12 december 2015 17:13)

  Ik loop al jaren met pijnlijke lichaams klachten (RSI). Ik heb van alles geprobeerd met diverse massages, fysiotherapeut en mensendieck vanwege mijn chronische schouder/arm/rugklachten, maar helaas met weinig resultaat. Tot op een dag dat ik Tim via een collega in contact kwam. Na mijn 1e behandeling had gelijk in de gaten dat dit een totaal andere massage was dan die ik gewend was. Tim gebruik cocosolie wat ook goed voor de huid is en snel in de huid trekt. Een fijn massageolie wat niet kleeft of plakt en ook niet sterk ruikt. De behandeling begint met mijn voeten, daarna beenspieren, dij, de billen en armen werden op dezelfde wijze behandeld als de rug, nek en schouder. Na een paar minuten van de behandeling voelde ik mij helemaal op mijn gemak en liet alles gaan.
  Tim voelt aan waar mijn pijnlijke plekken zaten en toen begon het steviger werk, in de nek en schouder werden de spieren flink aangepakt, alles kwam goed los en heerlijk ontspannend gevoel. Door het 1 in de 3 weken bij te houden ben ik erg verlost van de pijn. Ik voel beter in mijn vel. Kan nu dingen doen wat voorheen niet kon. Kortom ik ben reuze blij en ik raad het echt iedereen aan, zeker ook heerlijk voor ontspanning. En sinds ik bij Tim loop, ben ik gestopt met de fysiotherapie en mensendieck wat niets op leverde en tijdverspilling was.

 • #1

  Jeanine de Vries (zaterdag, 12 december 2015 12:21)

  Het is niet alleen lekker maar het helpt ook nog!
  Ik had altijd heel veel last van hoofdpijn en van mijn rug dat is nu
  na een paar keer al zo veel minder !
  Kort om een echte aanrader!!!

Reactie schrijven

Commentaren: 17
 • #1

  Jeanine de Vries (zaterdag, 12 december 2015 12:21)

  Het is niet alleen lekker maar het helpt ook nog!
  Ik had altijd heel veel last van hoofdpijn en van mijn rug dat is nu
  na een paar keer al zo veel minder !
  Kort om een echte aanrader!!!

 • #2

  Nhung Tran (zaterdag, 12 december 2015 17:13)

  Ik loop al jaren met pijnlijke lichaams klachten (RSI). Ik heb van alles geprobeerd met diverse massages, fysiotherapeut en mensendieck vanwege mijn chronische schouder/arm/rugklachten, maar helaas met weinig resultaat. Tot op een dag dat ik Tim via een collega in contact kwam. Na mijn 1e behandeling had gelijk in de gaten dat dit een totaal andere massage was dan die ik gewend was. Tim gebruik cocosolie wat ook goed voor de huid is en snel in de huid trekt. Een fijn massageolie wat niet kleeft of plakt en ook niet sterk ruikt. De behandeling begint met mijn voeten, daarna beenspieren, dij, de billen en armen werden op dezelfde wijze behandeld als de rug, nek en schouder. Na een paar minuten van de behandeling voelde ik mij helemaal op mijn gemak en liet alles gaan.
  Tim voelt aan waar mijn pijnlijke plekken zaten en toen begon het steviger werk, in de nek en schouder werden de spieren flink aangepakt, alles kwam goed los en heerlijk ontspannend gevoel. Door het 1 in de 3 weken bij te houden ben ik erg verlost van de pijn. Ik voel beter in mijn vel. Kan nu dingen doen wat voorheen niet kon. Kortom ik ben reuze blij en ik raad het echt iedereen aan, zeker ook heerlijk voor ontspanning. En sinds ik bij Tim loop, ben ik gestopt met de fysiotherapie en mensendieck wat niets op leverde en tijdverspilling was.

 • #3

  Lai Luu (zondag, 13 december 2015 06:24)

  Al enige tijd loop ik met mijn schouder en armklachten. Ben bij meerdere massages geweest maar heb het ook daarbij gelaten, want ik zag geen resultaat. 2 weken terug dacht ik er heel anders over. Mijn vriendin heeft mij meegenomen naar Tim, ons masseuse. Na deze behandeling voelde ik me heel erg verlicht en ik heb er erg baat bij. Ik kom zeker terug om klachten bij te houden. En het is zeker een aanrader.

 • #4

  Lydia de Vries (zondag, 13 december 2015 09:42)

  Ja, het is jammer dat 5 sterren het maximum is want anders had ik Tim 10 sterren gegeven.
  Tim voert de Thaise massage zo kundig en met zo veel passie uit. Voordat ik bij Tim (Yatika) terecht kwam had ik al veel soorten massage en fysiotherapie achter de rug, maar niets hielp.
  De kundigheid en het doorzettingsvermogen van Tim hebben bij mij al tot een heel goed resultaat geleid. Kortom een eerste klas aanrader.

 • #5

  Karin van Rijt (zondag, 13 december 2015 15:24)

  Heb enorm genoten van de massage waarbij ik mij compleet kon ontspannen. Zodra ik nog een aantal massages heb gehad hoop ik eindelijk verlost te zijn van mijn nek, schouder en arm klachten waar ik ruim 2,5 jaar mee rond heb gelopen. Ik ervaarde direct een positief resultaat wat mij bij de jarenlange fysiotherapie sessies nog niet is gelukt. Je moet even door een pijn momentje als de enorme knopen in je spieren worden los gemaakt, maar vervolgens voel je je als herboren. Verheug mij nu al op de volgende sessie. (Y)

 • #6

  Anneke Lodewijks (maandag, 14 december 2015 20:01)

  Lieve Tim wat ben ik blij met jou, ik heb soms last van mijn knie artrose, maar jij weet het zo te behandelen, dat ik alles weer kan, trouwens ik noem het altijd een APK behandeling. Alle lichaamsonderdelen krijgen een beurt bij jouw behandeling. Ik wens je veel succes met je werk en we zien elkaar gauw weer.

 • #7

  Annemieke de Ruyter-Wit (woensdag, 16 december 2015 22:33)

  Super massage, een dame die de tijd neemt en vol overgave massert! Echt een aanrader!!

 • #8

  Jo Pouw (dinsdag, 05 januari 2016 08:13)

  Lieve Tim,
  Wat ben ik blij met jouw Thaise massage! Je weet precies de plekken te vinden die in mijn lichaam blokkeren. Door jou massage blijft mijn lichaam soepel , relaxt en in goede conditie

 • #9

  Corrie Beekes (donderdag, 14 januari 2016 10:50)

  Zeer tevreden over de massages van Tim. Ik ging er in eerste instantie naar toe met het idee "baat het niet schaadt het niet". Maar de massages hebben mij super geholpen bij het verlichten van mijn nek en rug klachten.

 • #10

  Noi Saen (donderdag, 14 januari 2016 10:51)

  Ik heb inmiddels een aantal behandelingen bij Tim gehad. De behandelingen zijn gerricht en zeer adequaat. Door de kundige aanpak voel ik me bij haar in goede handen.

 • #11

  Cynthia Gomes (woensdag, 27 januari 2016 22:50)

  Super massage en zo ervaring je pakte precies de pijnlijke punten !!

 • #12

  Tjitske (zondag, 31 januari 2016 14:16)

  Na jarenlang klachten te hebben in nek en schouder, kwam ik in aanraking met Tim's Thaise massage. Die eerste keer werd me duidelijk dat ze al sinds haar jeugd ervaring heeft met deze massage en dat geeft een gevoel van dat ze goed weet waar ze mee bezig is. In eerste instantie dacht ik me lekker te laten verwennen met een massage, maar uiteindelijk moeten er problemen worden opgelost en dat is ook af en toe pijnlijk, maar wel met het gevoel dat er blokkades worden opgeheven. Tot op heden ben ik erg blij dat ik deze weg heb gevonden en ik heb nu al meer bewegingsvrijheid in mijn nek en arm. Ik verheug me al op de volgende keer. Bedankt Tim

 • #13

  Karin van Rijt (donderdag, 04 februari 2016)

  Lieve Tim, ik vind persoonlijk dat jij nog veel te weinig aandacht krijgt m.b.t. het uitvoeren van je therapeutische massages. Onbekend maakt onbemind, maar als mensen zich zouden overgeven aan jouw professionaliteit, komen ze herboren terug. Het is jammer dat er niet meer aandacht aan wordt besteed, want een ieder die zich aan jou heeft over gegeven de afgelopen maanden, is er alleen maar beter van geworden. Mensen zijn huiverig voor wat er komen gaat, maar de resultaten zijn verbluffend. Persoonlijk heb ik bij het afsluiten van mijn zorgverzekering voor het nieuwe jaar, de fysiotherapie eruit gegooid omdat dit wel de kwaal, maar niet de oorzaak wegneemt. Iets wat jij zeer zeker wel doet. Ik rijd met gemak de afstand naar jouw praktijk omdat ik weet dat jij mij geneest en niet tijdelijk oplapt om vervolgens over een paar maanden weer met dezelfde klachten, maar dan weer heviger, rond te lopen. Tim, je bent een genie en een lieverd!!

 • #14

  Bas Bijl De Vroe (donderdag, 11 februari 2016 07:23)

  Tim is van de oude stempel - letterlijk en figuurlijk - op mijn reis in Thailand (ontelbaar veel massages gehad) niet zo goed gemasseerd als hier in NL door Tim - eigenlijk wil ik haar dan ook voor mezelf houden - maar dat is zonde - ze doet het met liefde en passie en ik kan het niet nadrukkelijk genoeg aangeven - ze is de beste!

 • #15

  Herman Neijzen (zondag, 28 februari 2016 00:26)

  Ja,absoluut een aanrader voor iedereen met schouder, rug en nekklachten, zeer ontspannend.

 • #16

  Cindy De Ruijg (donderdag, 14 april 2016 16:46)

  Geweldig, yatika neemt alle tijd voor je.

 • #17

  Pieter (vrijdag, 28 oktober 2016 22:46)

  Tim weet goed de probleem plekken te vinden en goed te behandelen. Na een aantal behandelingen zijn mijn schouderklachten voor een groot deel verdwenen en beweegt het veel soepeler.